Ξένες Γλώσσες

Ξένες Γλώσσες

Καλώς ήρθατε στο e-αξία: Το 1ο Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πολυγλωσσικής Εκπαίδευσης!

XenesGlosses

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, δημιουργούμε μια μαθησιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου που εκπαιδεύει και εμπνέει σε ένα πολύγλωσσο παγκόσμιο περιβάλλον. Με στόχο να ενισχύσουμε τις γλωσσικές δεξιότητες σας με έναν προηγμένο και διαδραστικό τρόπο, προσφέρουμε μαθήματα σε έξι διαφορετικές γλώσσες:

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά,
 • Γερμανικά
 • Ισπανικά
 • Ρωσικά
 • Αραβικά

Τι κάνει το διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία μοναδικό:

Εξειδικευμένοι καθηγητές:

Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι, εξειδικευμένοι απόλυτα και παθιασμένοι να μοιραστούν την γνώση τους στη γλώσσα που διδάσκουν.

Εξατομικευμένα Μαθήματα:

Κάθε μάθημα στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, προσαρμόζεται στις ανάγκες και το επίπεδο κάθε μαθητή, διασφαλίζοντας την μέγιστη κατανόηση και αποτελεσματικότητα.

Διαδραστική Εκπαίδευση:

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, χρησιμοποιούμε προηγμένα μέσα και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε διαδραστικά μαθήματα που διευκολύνουν την κατανόηση με σύγχρονα μέσα.

Προετοιμασία για Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας:

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία προετοιμαζόμαστε συστηματικά για τα περισσότερα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας με αποκλειστικό στόχο την επιτυχία των μαθητών μας

Ελάτε στην κοινότητα του διαδικτυακού φροντιστηρίου e-αξία και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην πολυγλωσσία. Εδώ, η μάθηση γίνεται εμπειρία, και οι πόρτες του κόσμου ανοίγονται με κάθε νέα γλώσσα που κατακτάτε.

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία διδάσκουμε Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα και οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν για πιστοποιητικά απόδειξης γλωσσομάθειας όπως τα διπλώματα  Αγγλικών:

 Michigan Language Assessment

ewrsdf

 

 

 • ECCE Lower
 • ECPE
 • Proficiency

w34rsdf

 • FCE Lower
 • CPE
 • Proficiency

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, προσφέρουμε εκπαίδευση στη Γερμανική γλώσσα που υποστηρίζεται από αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν για πιστοποιητικά από τον οργανισμό Goethe, τον οργανισμό ÖSD και τον οργανισμό TELC.
Οι εξετάσεις που προετοιμάζουμε για τα Γερμανικά αφορούν:

Πιστοποιητικά Goethe:
1. Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1
2. Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1
3. Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch
4. Goethe-Zertifikat A2
5. Goethe-Zertifikat B1
6. Goethe-Zertifikat B2
7. Goethe-Zertifikat C1
8. Goethe-Zertifikat C2: GDS

Πιστοποιητικά ÖSD:
1. ÖSD Zertifikat A1
2. ÖSD KID A1
3. ÖSD Zertifikat A2
4. ÖSD KID A2
5. ÖSD Zertifikat B1
6. ÖSD Zertifikat B1 Jugendvariante
7. ÖSD Zertifikat B2
8. ÖSD Zertifikat B2 Jugendvariante
9. ÖSD Zertifikat C1
10. ÖSD Zertifikat C1 Jugendvariante
11. ÖSD Zertifikat C2

Πιστοποιητικά TELC:
1. Start Deutsch 1 / telc Deutsch A1
2. Start Deutsch 1 / telc Deutsch A2
3. Zertifikat Deutsch / telc Deutsch B1
4. telc Deutsch B2
5. telc Deutsch C1
6. telc Deutsch C1 Hochschule

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, προσφέρουμε εκπαίδευση στα Ισπανικά, που υποστηρίζεται από αναγνωρισμένα πιστοποιητικά σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς και τα Κρατικά Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας (DELE).
Οι εξετάσεις DELE, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς, περιλαμβάνουν:

1. A1 DELE: Στοιχειώδης Γνώση
2. A2 DELE: Βασική Γνώση
3. B1 DELE: Μέτρια Γνώση
4. B2 DELE: Καλή Γνώση
5. C1 DELE: Πολύ καλή Γνώση
6. C2 DELE: Άριστη Γνώση

Επιπλέον, προσφέρουμε και προετοιμασία για τα Κρατικά Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας (DELE) που εξετάζονται μαζί, συνδυάζοντας τα επίπεδα A1/A2, B1/B2, και C1/C2.

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στα Ιταλικά, στηριζόμενη σε διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της ιταλικής γλώσσας. Οι εξετάσεις που προετοιμάζουμε τους μαθητές μας περιλαμβάνουν:

1. PLIDA (Progetto Lingua Italiana Dante Alighieri):

• LIVELLO A1
• LIVELLO A2
• LIVELLO B1
• LIVELLO B2
• LIVELLO C1
• LIVELLO C2

Οι εξετάσεις PLIDA οργανώνονται από τη Società Dante Alighieri και διεξάγονται σε δύο εξεταστικές περιόδους, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο.

2. CELI (Certificazione di Conoscenza della Lingua Italiana):
• CELI 1
• CELI 2
• CELI 3
• CELI 4
• CELI 5

Οι εξετάσεις CELI οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο για Ξένους της Perugia και διεξάγονται σε δύο εξεταστικές περιόδους, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο.

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, προσφέρουμε μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία που στοχεύει στην πλήρη κατανόηση και εξάσκηση της αραβικής γλώσσας. Η μέθοδος μας συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, επικεντρώνοντας την προσοχή στις δεξιότητες της ακρόασης, της ομιλίας, της ανάγνωσης και της γραφής.
Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e αξία, σας προσφέρουμε περισσότερα από απλά μαθήματα. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τον πολιτισμό και την ιστορία της αραβικής κοινότητας, προσδίδοντας έτσι περαιτέρω βάθος στην εκμάθησή σας.

ΠΤΥΧΙΑ ΑΡΑΒΙΚΩΝ

AN-NAJAH NATIONAL UNIVERSITY OF NABLUS
Certificate of the Arabic Language Level – (A1-A2) (Στοιχειώδης- Βασική Γνώση)
AN-NAJAH NATIONAL UNIVERSITY OF NABLUS
Certificate of the Arabic Language Intermediate Level – B1 (Μέτρια Γνώση)
AN-NAJAH NATIONAL UNIVERSITY OF NABLUS
Certificate of the Arabic Language Intermediate Level – B2 (Καλή Γνώση)
AN-NAJAH NATIONAL UNIVERSITY OF NABLUS
Certificate of the Arabic Language Intermediate Level – (C1-C2) (Πολύ Καλή –
Άριστη Γνώση )

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία, προσφέρουμε μια σύγχρονη και αποτελεσματική προσέγγιση στην εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας, σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται στον ρυθμό και τις ανάγκες κάθε μαθητή. Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος, οι καθηγητές μας θα σας καθοδηγήσουν με στόχο την απόκτηση δεξιοτήτων στην γραφή, την ομιλία, την ακοή και την ανάγνωση.

Τα μαθήματα μας διεξάγονται διαδραστικά και προσφέρουν ποικιλία μεθόδων, όπως online quizzes, video presentations και συνομιλίες με εκπαιδευτές που μιλούν ρωσικά. Επιπλέον, οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό που ενισχύει την εκμάθηση, όπως βίντεο, άρθρα και ασκήσεις.

ΠΤΥΧΙΑ ΡΩΣΙΚΩΝ
Επίπεδα Α1-Α2 (Στοιχειώδης- Βασική Γνώση)
Pushkin A1

Επίπεδo B1 (Μέτρια Γνώση)
Pushkin B1

Επίπεδo B2 (Καλή Γνώση)
Pushkin B2

Επίπεδo C1-C2 (Πολύ Καλή – Άριστη Γνώση )
Pushkin C1-C2

Στο διαδικτυακό φροντιστήριο e αξία, η γλωσσική ανάπτυξη γίνεται με εξειδικευμένους καθηγητές και πιστοποιημένες μεθόδους διδασκαλίας. Στοχεύουμε στη δημιουργία μιας μαθητικής κοινότητας όπου η πολυπολιτισμικότητα συναντά την ακαδημαϊκή υπεροχή.

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email