Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις
Ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της εξ’αποστάσεως διδασκαλίας και λύστε τις απορίες σας!

Η εξ΄αποστάσεως διδασκαλία αποτελεί έναν ρηξικέλευθο τρόπο παραγωγής  της γνώσης. Σε σχέση με την τυπική διδασκαλία στην τάξη, το e-learning είναι μια  εύκολα προσβάσιμη συνθήκη εκμάθησης η οποία επιστρατεύει όλα τα διαθέσιμα, σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα. Παράλληλα, εξαλείφει κάθε πιθανό γεωγραφικό εμπόδιο, αξιοποιεί στο  έπακρο το χρόνο των συμμετεχόντων και προσαρμόζεται σε κάθε είδους ανάγκη.

Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο γεωγραφικός σου τόπος κατοικίας. Με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας και τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα από παντού!

Για την παρακολούθηση της Online διδασκαλίας, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να διαθέτουν:

 • Σύνδεση στο internet
 • Υπολογιστή ή Smartphone
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Κάμερα και μικρόφωνο
 • Μικρόφωνο

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζουν την αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση στο Internet. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σύνδεσης από πλευράς σας, θα φροντίσουμε να καλύψουμε τον υπόλοιπο χρόνο του μαθήματος κάποια άλλη μέρα.
Για παράδειγμα, αν το μάθημα σας είναι 60 λεπτά και διακοπεί η σύνδεση σας στα πρώτα 20 λεπτά, τότε τα υπόλοιπα 40 λεπτά θα ολοκληρωθούν άλλη ημέρα κατόπιν συνεννόησης μεταξύ μαθητή και καθηγητή.

Τα διαγωνίσματα του διαδικτυακού φροντιστηρίου πραγματοποιούνται τις Κυριακές και αποτελούνται από τέσσερις κύκλους διαγωνισμάτων.

Οι κύκλοι διαγωνισμάτων του Online Φροντιστήριου e-axia είναι:

 • Α’ Κύκλος
 • Α’ Προσομοίωση Εξετάσεων
 • Β’ Κύκλος
 • Β’ Προσομοίωση Εξετάσεων
 • Διαγωνίσματα Θερινής Περιόδου

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε το δωρεάν δοκιμαστική παρουσίαση του διαδικτυακού μαθήματος του φροντιστηρίου μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, μέσω τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος έτσι ώστε να ορίσουμε την επιθυμητή ημέρα και ώρα, που εξυπηρετεί εσένα και τον καθηγητή σου.

Στην περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης του μαθήματος σου, θα λάβεις αυτόματα ένα email με το μαγνητοσκοπημένο μάθημα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε επιθυμείς και δε θα χάσεις τίποτα από την παράδοση του μαθήματος.

Μπορείτε να σταματήσετε τα μαθήματα όποτε θέλετε χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όταν ετοιμάσεις τις εργασίες του επόμενου μαθήματος που έχουν ζητηθεί από τον καθηγητή σου, είναι απαραίτητο να τις φωτογραφήσεις ή να τις σκανάρεις και να τις στείλεις σε αυτόν. Έπειτα ο καθηγητής, αφού τις διορθώσει, θα μοιραστεί μαζί σου την εργασία στον ψηφιακό πίνακα για να συζητήσετε τα λάθη σου. Εκτός από τις σημειώσεις που μπορείς να κρατήσεις και εσύ για την εργασία, σου στέλνουμε ένα email μετά το μάθημα, με το διορθωμένο αρχείο.

Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί αυτόματα ο χρήστης του μαθητή και να είναι εφικτή η παρακολούθηση του μαθήματος.

Ο γονέας η ο μαθητής μπορεί να καταβάλει τα δίδακτρα:

 • μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς του e-axia
 • με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας
 • με ηλεκτρονική πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείς να δείς τα στοιχεία των λογαριασμών κατάθεσης πατώντας ΕΔΩ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ PAYPAL

Σε περίπτωση που επιθυμείς να κάνεις εξόφληση μέσω Paypal…

Οι απατήσεις της γραμμής Internet είναι οι βασικές δηλαδή Adsl.

Ναι από οποιαδήποτε συσκευή όπως smart phone, tablet, laptop και σταθερό υπολογιστή.

Σε περίπτωση απουσίας ο μαθητής παρακολουθεί το μάθημα μαγνητοσκοπημένο οπότε και καλύπτεται πλήρως.

Υπάρχει αναρτημένο το πρόγραμμα διαγωνισμάτων από την αρχή της σχολικής χρονιάς ώστε όλοι οι μαθητές να γνωρίζουν το πότε γράφουν. Συνολικά υπάρχουν 3 κύκλοι διαγωνισμάτων για κάθε τάξη.

Ναι αφού σε κάθε μάθημα ο καθηγητής το μαγνητοσκοπεί ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν κατά βούληση. Έτσι ενισχύεται πολύ η αφομοίωση των εννοιών και γενικά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Υπάρχουν 3 προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων κατά τη περιοδο Σεπτεμβρίου-Μαΐου, οι οποίες ανακοινώνονται μαζί με το πρόγραμμα διαγωνισμάτων στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Έτσι ο κάθε γονέας ενημερώνεται προσωπικά από όλους τους καθηγητές μέσω διαδικτυακής συνάντησης.

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email