Θερινά μαθήματα προετοιμασίας μαθητών

Θερινά μαθήματα προετοιμασίας μαθητών

Θερινά μαθήματα προετοιμασίας Λυκείου

Business women signature at document

Τα θερινά μαθήματα,  έχουν σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία  των μαθητών για την συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και για τις μικρότερες τάξεις του Λυκείου, στην ουσιαστική κατανόηση των μαθημάτων που αποτελούν τις βάσεις για την ύλη των επομένων.

  • Η σωστή εκμετάλλευση του χρόνου των θερινών μηνών βοηθά τους μαθητές στην πλήρη αφομοίωση της ύλης των εξεταζόμενων μαθημάτων ανά κατεύθυνση της Γ’ Λυκείου
  • Η ολοκληρωτική κάλυψη των διδακτικών κενών που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν στη Β΄Λυκείου οδηγεί στην ομαλή μετάβαση στις νέες απαιτήσεις μελέτης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις την επόμενη χρονιά
  • Η ένταξη σε ένα οργανωμένο και πλήρως μελετημένο πρόγραμμα σπουδών με την συμμετοχή στα θερινά τμήματα προετοιμασίας για τους μαθητές θα οδηγήσει στην απόκτηση σημαντικού πλεονεκτήματος έναντι των υπολοίπων συνυποψήφιων στις  Εξετάσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα

Τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας της Γ΄Λυκείου στο e-αξία αφορούν τις κατευθύνσεις:

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Νεοελληνική Γλώσσα/ Λογοτεχνία

Αρχαία Διδαγμένο Κείμενο

Αρχαία Αδίδακτο Κείμενο

Ιστορία

Λατινικά

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Νεοελληνική Γλώσσα/ Λογοτεχνία

Μαθηματικά

Φυσική

Χημεία

ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ

Νεοελληνική Γλώσσα/ Λογοτεχνία

Βιολογία

Φυσική

Χημεία

ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Νεοελληνική Γλώσσα/ Λογοτεχνία

Μαθηματικά

Οικονομία

Πληροφορική

Τα Προγράμματα Σπουδών των Θερινών μαθημάτων προετοιμασίας  όλων των τάξεων του Λυκείου του e-αξία συνοδεύουν διαγωνίσματα στο σύνολο των διδαχθέντων που οδηγούν στην περαιτέρω εμβάθυνση της ύλης των εξεταζόμενων μαθημάτων.

Οι μαθητές της Γ΄Λυκείου ολοκληρώνουν την προετοιμασία στα Θερινά μαθήματα καλύπτοντας ένα κομμάτι της εξεταζόμενης ύλης των Πανελληνίων Εξετάσεων και μετά από διάλειμμα κάποιων εβδομάδων ξεκούρασης επιστρέφουν σε ένα πρόγραμμα σπουδών έχοντας θέσει τις βάσεις για την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις με  ένα σημαντικό προβάδισμα στην ολοκλήρωση της Ύλης που έχει ορίσει το Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος μας είναι ο κάθε μαθητής του e-αξία να καταφέρει να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ανεξάρτητα από το όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου μένει.

 

Θερινά μαθήματα προετοιμασίας Γυμνάσιου

Θερινά μαθήματα προετοιμασίας μαθητών2

Τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας αποτελούν έναν αξιόλογο τρόπο για τους μαθητές να επενδύσουν στην εκπαίδευσή τους και να επιτύχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο σχολικό έτος που ακολουθεί. Η εμπειρία των online μαθημάτων με το διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, ενώ είναι απαραίτητη και αποτελεσματική για κάθε μαθητή που αποφασίζει να την εκμεταλλευτεί.

  • Καλύπτονται τα μαθησιακά κενά που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά
  • Τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα θέματα που είναι δύσκολα να καλυφθούν στην κανονική σχολική χρονιά.
  • Βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των μαθημάτων και στην ανάπτυξη των γνώσεων τους.
  • Επιπλέον, η επιμέλεια και η προσωπική προσέγγιση από τους καθηγητές του διαδικτυακού φροντιστηρίου e-αξία έρχονται στοχευμένα να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των μαθητών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων
  • Δημιουργούν μια σταθερή βάση για την πορεία τους προς τα πανεπιστημιακά τμήματα

Ειδικά όταν τα μαθήματα προετοιμασίας πραγματοποιούνται σε online διαδικτυακό περιβάλλον, οι μαθητές έχουν το πλεονέκτημα της ευελιξίας αλλά και του χρόνου που κερδίζουν καθώς δεν χάνουν χρόνο σε μετακινήσεις. Μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από οπουδήποτε, αξιοποιώντας την τεχνολογία για την εκμάθηση. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να διατηρούν τη συνέχεια της μάθησης ακόμη και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Συνοψίζοντας, τα θερινά μαθήματα προετοιμασίας του διαδικτυακού φροντιστηρίου e-αξία προσφέρουν στους μαθητές μια πολύτιμη ευκαιρία για εκπαίδευση, εμβάθυνση στη γνώση και ενίσχυση των ακαδημαϊκών τους ικανοτήτων. Αποτελούν ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την προετοιμασία των μαθητών για το μέλλον, ενώ η δυνατότητα online μαθημάτων προσφέρει ευελιξία και συνέχεια στην εκπαίδευσή τους.

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email