Προγράμματα Λυκείου

Προγράμματα Λυκείου
lykeio

Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Γ΄Λυκείου σηματοδοτεί μια σημαντική μετάβαση προς την ενήλικη ζωή και την περαιτέρω εκπαίδευση στη ζωή ενός μαθητή.Στο e-αξία προσφέρουμε προηγμένα διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, στοχεύοντας στην πλήρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την άρτια προετοιμασία τους για της Πανελλήνιες Εξετάσεις.

  • Εντατικοί ρυθμοί μαθημάτων
  • Έγκαιρη και συνεπής κάλυψη της εξεταστέας ύλης
  • Συμμετοχή σε διαγωνίσματα προσομοίωσής εξετάσεων
  • Συνεχής συμβουλευτική διαδικασία

Στο  διαδικτυακό φροντιστήριο e-αξία στόχος μας είναι όχι μόνο να ετοιμάσουμε τους μαθητές μας για τις προκλήσεις των πανεπιστημιακών εξετάσεων, αλλά και να τους εμπνεύσουμε να ανακαλύψουν την πραγματική τους κλίση  στον κόσμο της γνώσης.

Οι χιλιάδες μαθητές μας με κορυφαίες επιδόσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις δείχνουν τον δρόμο προς την επιτυχία.

Η Αριστεία είναι αξία!

ΥΓΕΙΑΣ ΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΦΥΣΙΚΗ4
ΒΙΟΛΟΓΙΑ3
ΧΗΜΕΙΑ3,5
 13,5
ΘΕΤΙΚΗΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΦΥΣΙΚΗ4
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ5
ΧΗΜΕΙΑ3,5
 15,5
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ5
ΑΟΘ 3
ΑΕΠΠ 3
 14
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΑΡΧΑΙΑ5
ΙΣΤΟΡΙΑ3
ΛΑΤΙΝΙΚΑ3
 14

Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Β’ Λυκείου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο εκπαιδευτικό ταξίδι των μαθητών, και στο “e αξία” προσφέρουμε εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας για να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις αυτής της φάσης που αποτελεί τον προπομπό των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Τα μαθήματα αυτά σχεδιάζονται προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών και την ενδυνάμωση των ακαδημαϊκών και προσωπικών δεξιοτήτων των μαθητών. Οι εκπαιδευτικοί μας, με εμπειρία στο χώρο της Β’ Λυκείου, κατευθύνουν τους μαθητές προς την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης απαραίτητη προϋπόθεση για την επόμενη και τελευταία χρονιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι μαθητές εμβαθύνουν στις γνώσεις τους σε κάθε επιστημονικό πεδίο, ενισχύονται σε γλωσσικό και μαθηματικό επίπεδο, και εξασκούνται σε ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες. Ταυτόχρονα, προωθείται η ανάπτυξη της αυτοδιαχείρισης και των κοινωνικών τους δεξιοτήτων, παρέχοντάς τους τα εφόδια για μια επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία.

ΥΓΕΙΑΣ ΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΦΥΣΙΚΗ4
ΒΙΟΛΟΓΙΑ2
ΧΗΜΕΙΑ2
 11
ΘΕΤΙΚΗΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΜΑΘ. ΑΛΓΕΒΡΑ2
ΜΑΘ. ΠΡΟΕΤ.2
ΦΥΣΙΚΗ4
ΧΗΜΕΙΑ2
 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΜΑΘ. ΑΛΓΕΒΡΑ2
ΜΑΘ. ΠΡΟΕΤ.2
ΑΟΘ 2
ΑΕΠΠ 2
 11
ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.3
ΑΡΧΑΙΑ5
ΙΣΤΟΡΙΑ2
ΛΑΤΙΝΙΚΑ2
 12

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η προετοιμασία για την Α’ Λυκείου αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εκπαιδευτική πορεία ενός μαθητή. Τα μαθήματα προετοιμασίας για την Α’ Λυκείου στο “e αξία” σχεδιάζονται με προσοχή και αφοσίωση για να προετοιμάσουν τους μαθητές για τις προκλήσεις που προκύπτουν σε αυτήν την κρίσιμη φάση της εκπαίδευσής τους.

Τα μαθήματα αυτά προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο για την εμβάθυνση στις νέες μαθησιακές απαιτήσεις της λυκειακής εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί μας στο διαδικτυακό φροντιστήριο e αξία, με εμπειρία στη διδασκαλία του λυκείου, καθοδηγούν τους μαθητές στην ανάπτυξη των ακαδημαϊκών τους δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της αυτονομίας.

Στο “e αξία,” πιστεύουμε ότι η ουσιαστική προετοιμασία για την Α’ Λυκείου προάγει την αυτοπεποίθηση, ενθαρρύνει το ενδιαφέρον για τη γνώση, και δημιουργεί μια ισχυρή βάση για μια επιτυχημένη εκπαιδευτική πορεία.

 ΩΡΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ / ΛΟΓΟΤ.2
ΦΥΣΙΚΗ2
ΧΗΜΕΙΑ2
ΑΛΓΕΒΡΑ3
ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ2
ΑΡΧΑΙΑ2
 13

Μοιραστείτε τη σελίδα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email